Get in Touch

Tel | 0113 3502777


Email Us >

Archive

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="826" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   The Client: International Study Group, Carnegie Pavilion   The Project: State of the art classrooms and study areas   Dynamic Construction was asked to create state of the art classrooms and study areas...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="823" img_size="large" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   The Client: Leeds Beckett University, Headingley Campus Athletics Track & Field Facilities   The Project: Formation of Shot Put Area   Leeds Beckett University required a new shot put area at their Headingley Campus....

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="811" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   We were asked to create a new facility within the award winning Broadcasting Place. The project was completed over three phases to create an excellent facility for the students to...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="808" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   This project involved many different elements. Careful consideration had to be given to the materials that would be used in the construction, as well as the mechanical and engineering systems.   The...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="804" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   We were asked to create rooms for state of the art 3D printers which would be used for research and development of new products. Due to the nature of the...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="801" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   Dynamic Construction was asked to create a new science lab for the applied science students. We had previously created a science facility for the same client at their Horsforth Campus...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="797" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   The client wanted to create a virtual training centre for their travel and aviation students. The Dynamic Construction team was lead in the design and idea.   The main shell of the...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="679" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   We were instructed to carry out a full external fa├žade refurbishment which would involve brick work re-pointing. The key consideration with this project was the fact that the building was...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="764" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   This work was carried out for Leeds City College who were aiming for higher education with university status.   The project involved moving the estates department to new accommodation and changing the...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" padding_top="40" padding_bottom="80"][vc_column width="2/3"][vc_single_image image="626" img_size="full" qode_css_animation=""][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Project Overview   This purpose of this project was to refurbish ground floor toilet facilities and ensure they were suitable for disabled users.   There were major structural alterations involved in order to build the...